Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Padlizsánkrémrecept Hozzávalók: két darab közepes méretű
  2021-04-15 20:01:47, csütörtök
 
   
 



1. Padlizsánkrémrecept

Hozzávalók: két darab közepes méretű padlizsán, három gerezd fokhagyma, két evőkanál tökmagolaj, három evőkanál olívaolaj, egy teáskanálnyi mustár, petrezselyemzöld, zeller zöld, só, bors.


Elkészítése: a padlizsánt grillen, vagy sütőben megsütjük, majd meghámozzuk. A fokhagyma gerezdeket egy csepp olajban megsütjük és a padlizsánnal együtt tálba tesszük, botmixerrel pépesítjük. A petrezselyem zöldet és a zeller levelet apróra vagdossuk, rászórjuk a padlizsánra és hozzáadjuk a mustárt és a kétféle olajat, majd krémesre keverjük, sózzuk, borsozzuk. Fél órára hűtőbe tesszük és kenyérrel, zöldségekkel tálaljuk.

2. Padlizsánkrémrecept
Hozzávalók: két kilogramm padlizsán, másfél deciliter olaj, egy pohár tejföl (2dl), egy pohár majonéz (2dl), két kávés kanál mustár, két közepes fej vöröshagyma, só, bors.

Elkészítés: a padlizsánokat, ha teheted, akkor a szabadban süsd meg, mert az igazi ízéhez a füst elmaradhatatlan. Ha nincs rá lehetőséged, akkor természetesen a sütő is megfelel. Sütés után hámozd meg és pépesítsd. (lehet fakéssel is hagyományosan, de érdemes összeturmixolni). Tedd bele az apróra vágott hagymát, az olajat a sót, és kavard jól össze! Azután jöhet a majonéz és a tejföl. Jól összekavarjuk, hogy igazi krémes állagot kapjunk! Jó étvágyat! Forrás: Ketkes.com



 
 
0 komment , kategória:  Ételek-italok  
Címkék: petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, Padlizsánkrémrecept Hozzávalók,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Régi emberek, akikre máig büsz...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem tudhatod  Nevem  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sokan azt tartják  Próbálj meg ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Hogy lehet megtartani  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png kutya  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kövesd a cowboyt!  Png fotel  Tavaszi kép  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem tudhatod  Zilahy Lajos gondolata  Png rózsa csokor  Bertolt Brecht -től idézet  Albert Einsteinről  képre írva  Alázat  Png lepke  Csak a fogyatkozás látható  Png cica  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Minden harmadik...  Próbálj meg ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hogy lehet megtartani  Soha ne kedvezz...  Nagyon különös  Ágai Ágnes – Csendélet  Png ház  Nem méltó hozzád  Paul David Tripp Április 19  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Németh László tollából  Png virág  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Png rózsa csokor  Fehér virág  Őrizkednünk kell...  Reménység és erő Krisztustól e...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Rátalálsz  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szívem tiéd  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png nő  Adakozás  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat 
Bejegyzés Címkék
teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, keverjük, étvágyat, fakéssel, krémesre, tálaljuk, evőkanál, megfelel, mustárt, levelet, kétféle, majonéz, közepes, érdemes, sütőben, állagot, grillen, kapjunk, teheted, olajban, tesszük, hagymát, ízéhez, hámozd, olajat, mustár, vágott, másfél, tejföl, apróra, azután, zöldet, zeller, hűtőbe, forrás, együtt, krémes, ketkes, kavard, sózzuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4545
  • e Hét: 33745
  • e Hónap: 73357
  • e Év: 302294
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.